Flyga luftballong - en dröm för många

Ställer man frågan om vad någon skulle vilja göra för en dag så skulle svaret hos många vara följande: jag skulle vilja kunna flyga. Vi har alla tittat avundsjukt upp i skyn och sett hur fåglarna kan sväva till synes viktlöst och visst skulle det vara en härlig känsla att själv kunna glida fram genom luften och låta vinden bestämma vart man ska ta vägen. Detta alternativ är dock inte möjligt; vi människor saknar de fysiska förutsättningarna för att kunna kasta oss ut i den fria luften och se staden från ett uppifrån-perspektiv.

Därmed dock inte sagt att vi inte kan ta hjälp och ge oss själva en upplevelse som ligger så nära man kan komma till att flyga själv. Vi talar om att flyga luftballong och vi tänkte visa på några härliga detaljer till varför du ska köpa en sådan upplevelse till dig själv - eller i present till någon du älskar.

Säkert att flyga luftballong

Är det då inte väldigt farligt att flyga luftballong? Kan inte minsta vindpust vända korgen över ända och få ballongen att kantra? Nej. Naturligtvis så finns det risker inblandade - men du kommer inte att åka ensam. Nej, med på färden delar en erfaren instruktör - en utbildad ballongförare - som vet exakt hur ballongen i fråga ska manövreras för att riskerna ska minimeras. Vi skulle säga att fördelarna är avsevärt många fler och att du genom denna typ av upplevelse kommer att köpa dig ett minne för livet.

Fördelar med att flyga luftballong

Vi tänkte peka på några fördelar som gör att du sent kommer att glömma bort din ballongflygning. Vad sägs om följande?

26 dec 2017