Fixa kul kalas för födelsedagsbarnet

Att ordna kalas för födelsedagsbarnet är ofta uppskattat. Det behöver inte alls vara avancerat, utan det går att göra ett superkul kalas hemma. Det finns förvisso alternativ för barnkalas Gävle, om ni inte vill ordna med det hemma. Om ni tycker ni inte har råd själva, gå ihop med andra föräldrar vars barn även de fyller år. 

Kalas hemma kan vara riktigt kul

Även om många har kalas ute, på aktivitetscenter, badhus, bowlinghallar med mera, så är det inte ett måste. Idag är det ju faktiskt så att det inte är alla som har råd med det. Men det går som sagt utmärkt att ha barnkalas hemma. Börja med fundera på vilka som ska bjudas. Oftast är det som så att man bjuder alla i klassen av samma kön, eller hela klassen överlag. I alla fall om inbjudningarna delas ut där. Var tydlig i inbjudan vad som gäller. Starttid, sluttid, om det blir mat eller bara fika och så vidare.

Det brukar räcka att ha kalas i 2-3 timmar i de allra flesta fall om man har det hemma. Sedan brukar de flesta barn vara nöjda.

Planera kalaset

Med planering kommer man långt. Ett kalas med planerade aktiviteter brukar ofta bli mindre stökigt än ett oplanerat med "fri lek". Ha även ett tema, det brukar uppskattas. Kanske ditt barn har en favoritfigur från en film eller saga? Kör då all in på det temat, med tårta, utklädnad och dekorationer. 

9 Sep 2020