Härliga barnrum med fototapeter

Fototapeter är något som åter är ”på tapeten”. En fototapet är en tapet med stort motiv, som ett foto som täcker en hel vägg. Du kan välja en mängd olika motiv, eller ladda upp egna bilder som du själv har tagit med din kamera. Att tapetsera med fototapet i barnens rum brukar vara mycket uppskattat särskilt om de själva får vara med och välja motiv. Kanske till och med ditt barn är fotografen av motivet?

Vad erbjuder Tapetstore

Hos oss på Tapetstore hittar du fototapeter till barn.. Det finns många kategorier att välja mellan, bland annat dessa:

  • Städer
  • Natur
  • Djur
  • Sport
  • Rymden

Dessutom, om ingen av dessa kategorier eller bilder passar, så kan ni på ett mycket enkelt sätt ladda upp egna kort och beskära dem precis hur ni vill ha dem. Du kan läsa på Tapetstores sida hur du ska gå tillväga.

Låt oss vara det självklara valet

Tapetstore har snabb frakt som dessutom är fri, oavsett hur mycket eller lite du beställer. Alla deras fototaper är av hög kvalitet och tillverkade i Sverige, samt att de är miljövänliga. Hos Tapetstore får du dessutom en 100 % nöjdhetsgaranti.

Enkelt att beställa

Hos Tapetstore är det mycket enkelt att beställa det du vill ha. Välj ut den tapet eller motiv du önskar från en databas med 30 miljoner motiv, eller så laddar du upp en egen bild som du vill göra om till fototapet till ditt barn. Du hittar även en smart köpguide om du vill ha hjälp med hur man går tillväga med att beställa och lägga en order. På Tapetstore kan du välja mellan flera betalningsmetoder så som faktura, kortköp eller direktbetalning. Beställ din fototapet barn nu och du kan ha ett nytapetserat rum redan till helgen!

13 Mar 2015