Nu är glada julen slut slut slut

Nu har skolorna öppnat igen, julsemestern är över och med den all julstress. Det är väl vi vuxna kanske mest glada över. Särskilt om vi samtidigt är nöjda med jul- och nyårsfirandet. Jag har själv tagit igen mig de här sista dagarna innan julsemestern och är mycket nöjd med hela julfirandet i år. Jag lyckades undvika mycket stress genom att handla alla julklappar i god tid från affärer som kidsdreamstore.se. Barnen blev glada, jag blev glad och alla andra blev glada med. Stress är en sådan riktig glädjedödare i alla lägen och den hör verkligen inte hemma på julen. Inte någon annan gång heller egentligen, men särskilt inte på julen.

Långledigt över jul är guld värt

Själv hade jag julledig länge i år. Jag tog en vecka mindre ledigt i somras för att få lite riktigt långledigt hemma i jul. Det är jag väldigt glad för och kommer göra likadant nu år 2019. Att bara få mysa runt hemma när det är kallt och mörkt ute är guld värt.

Vi har en jobbig tid framför oss. Julen är slut och julpyntet ska plockas ner nu till helgen. Det är mörkt, kallt och eländigt för lång tid framöver. Våren kommer ju inte på riktigt förrän i april, oavsett vad årstiderna säger. Det är tre månader kvar! Huvva. Jag tänker fokusera på att laga god mat, träna mycket, se film och fortsätta mysa framför öppna spisen med diverse familjemedlemmar. Det får bli fokus på sånt när man inte kan vara utomhus. Jaja, visst KAN man... men man vill ju inte. Egentligen.

17 Jan 2019